jepjep

Jep Jep on pantu alulle herran vuonna 1999. Harrikat on aina ollut pääasiallinen pisnes. Harrikoittemme hinnathan on tunnetusti Suomen edullisimmat, pyydämmekin ystävällisesti Teitä vertailemaan hintoja, hintamme perustuvat yksinkertaisesti suuriin myynti määrin / kevyeen orkanisaatioon jolla hommaamme myytävät pyörät mualimalta. Myöskin tehdään auto / kone kauppaa. Toimitamme siis kaikki Harrikat & muut moottorikoneet, myös erikoisuudet, jos meillä ei jotain ole kuiskaa rohkeesti pölhöimmätkin kuvitelmasi niin rupeamme niitä toteuttamaan.


Vuonna 2000 ruvettiin myymään myös harrikoitten vara / kustomointi osia, kauppoo tehhää mm. W&W;n, Zodiac;in, Custom Chrome;n, MCS;n, Tollen ja monien muitten pienempien tavarantoimittajien kanssa . Toimitamme KAIKKI osat harrikoihin, myös kalikoitten hinnat kestävät vertailun. Samoihin aikoihin tuli mukaan myös ajovarusteet. Liiterillä laaja valikoima kypäriä, nahkaa, kangasta & muita hepeniä pitsistä nahka ruoskiin, Emännille & Isännille unohtamatta piikasia ja renkilöitä.


Jep Jep:illä on asiakkaita / yhteistyö kumppaneita kaikkialla Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa. JepJep haluaa kiittää näistä menneistä vuosista niitä tuhansia asiakkaita joita on saanut palvella… Toivottavasti saamme auttaa myös jatkosssa!! Unohtamatta isompia voimia eli Kiitoksia kaikille Jumalille ja Korkeille Woimille! Peace&Lowe Fuckers!